| Tüm Forumlar >> Oyunla İlgili Genel Tartışmalar >> Saldırma olmasın | |
|
Kara_Murat |
Saldırma olmassa daha güzel olur bence emeklerimiz bosa gidiyor deneme 18 de sabah aksam oynadım 68 milyon servete ulastım sonra biri bana saldırdı ve -15 milyonlara düstüm allahtan deneme 19 gecildi. lütfen saldırma olmasın hic zevki cıkmıyor böyle o kadar caba gösterip bir anda silinmesin emekler |
|
yigitb |
kesinlikle doğru emek boşa gidiyor boş beleş kazançlar yaşanıyor daha değişik yollar buluna bilir kartelleşmeye callusition a yönelik çalışmalar yapılabilir |
|
cocacolazero |
saldiriya acilen cozum bulunmali 2 gundur tum yoneticilere yaziyorum 45000 lisans 50 000 patentim var 7500 avukat ve 5600 mafyam var ve benden daha kucukler bana actiklari her davayi kazaniyorlar cunku saldiri gucum de savunma gucum de 5 in uzerinde degil nerden ulasabilirim bu yoneticilere anlamadim |
|
The Architect Yönetici |
Demekki onlar saldırıyı senden daha iyi çözmüş, bu kadar basit. Bu bir oyun, kuralları belli, herkese nasıl oynayacağını söylersek oyunun bir anlamı kalmaz.
1 saat içinde 3 tane mesaj göndermişsin, hepsi aynı. Bir daha olursa bütün hesaplarını banlarım.
|
|
Yasin Yönetici |
yalniz burhancim ufak bi problem var saldiri konusunda, sermayemiz ne kadarsa en fazla o kadar nakitle saldirilabilsin bence. ve bi saldiri yedigimizde hemen aninda derecelerde de nakitimiz dussun cunku, hala ayni sermayede gosterdigi icin, bi kac defa saldiriliyor ve gereginden fazla sermayemiz dusuyor. ornek 10 milyon sermayemiz var adam saldiriyor 3 milyon aliyo bi daha saldiriyor 5 milyon aliyor bi daha saldiriyor 50 milyon aliyor. bunun neresinde iki kat fakir 4 kat zengin olayi. bu bir hatadir duzelt bence. |
|
The Architect Yönetici |
Artık dereceler dakika başı hesaplanıyor, bir daha sanırım bu problem olmaz.
|
|
Djbaros |
bence eski kapitalist en güzeli olacaktır :P Eskiden çok güzeldi oyun.. |
1